03 de juny 2008

La Guàrdia Civil registra un autocar de la Trobada d'estudiants del SEPC

picoletos pim pam pum(Font: Alerta Solidària ) "Divendres 2 de maig, a les 4 de la tarda l'autocar del SEPC que es dirigia a la trobada d'estudiants que es realitza aquest cap de setmana a l'Atzeneta del Maestrat va ser aturat, registrat i retingut per agents de la guàrdia civil.

Els fets van ocórrer a l'entrada del poble, quan diversos pàtrols de la guàrdia civil van muntar un control en veure aparèixer l'autocar del SEPC. Van aturar l'autocar i el van registrar. Fins i tot van voler registrar, sense èxit, el contingut d’un ordinador que duia un dels passatgers de l’autocar. Van identificar a totes les persones i els van prohibir utilitzar el telèfon durant els 20 minuts que va durar el registre.

Un cop passat l'autocar van desmuntar el control mostrant que no era un control aleatori sinó que els estaven esperant.

Alerta Solidària denuncia aquest nou capítol de repressió, de marcatge polític cap al moviment estudiantil i cap al sindiciat revolucionari de l’Esquerra Independentista.

Considerem que és una mostra de la necessitat que té l’Estat de mirar de reaccionar a la creixent embranzida i força que el SEPC està agafant arreu de la nació.

El nerviosisme i la paranoia de l’Estat, les seves tècniques brutes de control polític is social no han aconseguit sinó fer que la Trobada d’Estudiants hagués començat amb més voluntat que mai, per bastir un model educatiu alternatiu a l’imposat pel seu estat i els seus poders fàctics."

http://alertasolidaria.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada