03 de juny 2008

Comunicat davant l'empresonament d'en Francesc Argemí

Davant la detenció i empresonament del veí de Terrassa Francesc Argemí, (Franki), Endavant (OSAN) vol manifestar que:

-Aquest empresonament és la mostra que, un cop més, l'Estat ha triat la via de la repressió per tal de combatre la dissidència, evidenciant que l'única sortida possible cap a un futur de llibertat passa per trencar amb els estats que ens oprimeixen.

-Davant de cops repressius com el que actualment ens ha tocat viure, cal que responguem amb contundència, però sobretot, cal continuar treballant, lluitant i construint alternatives. La repressió no ha d'aconseguir fer callar o atemorir les veus dissidents, els col.lectius i organitzacions que arreu del país lluitem per transformar l'ordre social establert.

-El cas d'en Francesc no és un cas aïllat. Actualment als estats espanyol i francès, hi ha centenars de persones preses per combatre l'estat i el capitalisme. La defensa d'en Franki passa pel qüestionament del marc jurídic i social que ens venen com a inamovible, per evidenciar les contradiccions d'aquest sistema que es diu democràtic i té les presons plenes de presos i preses polítiques. Perquè la lluita per la llibertat d'en Franki és també la lluita en defensa de tots i totes les preses polítiques.


-Per últim, des d'Endavant (OSAN), mostrem el nostre més ferm suport i solidaritat cap a en Franki, emplacem a la societat catalana i concretament a la militància de l'esquerra independentista a mostrar els seu suport al conjunt de presos i preses polítiques catalanes, i recolzem la tasca de tots els companys i companyes que estan treballant en la campanya de resposta al seu empresonament.

Llibertat Franki!
Llibertat presos i preses polítiques catalanes!
Franki, Lola, Zigor, Laura, Diego i Marina, us volem a casa!


Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional)
30 d'abril de 2008, Països Catalans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada