19 de setembre 2008

Comunicat d’Endavant davant els judicis als encausats per protestar contra el Pla CAUFEC


Els passats 19, 20 i 21 de maig, van ser detingudes a Esplugues de Llobregat un total de 36 persones que protestaven contra el Pla CAUFEC. Vuit d’elles van ser jutjades el passat 9 de setembre, acusades inicialment pels mossos d’esquadra de danys, desobediència, coaccions i desordres públics, tot i que finalment l’acusació del ministeri fiscal va quedar en una falta de desobediència lleu.

A l’espera de la sentència d’aquest judici, els propers 23 i 30 de setembre seran jutjades les 28 persones activistes restants.

Davant d’aquests judicis, des d’Endavant (OSAN):

- Ens solidaritzem amb totes les persones encausades i en demanem la seva absolució.

- Considerem un exemple de lluita i desobediència l’actitud d’insubmissió a les penes-multa que han tingut les 8 persones activistes ja jutjades; actitud que és constant en les condemnes relacionades amb les protestes contra aquest pla.

- Un cop més, donem ple suport la Plataforma contra el Pla CAUFEC-Porta BCN d'Esplugues de Llobregat, un exemple de lluita i dignitat, d’organització popular i de protesta contra els projectes urbanístics i les polítiques fetes d’esquena a les persones i pensades només per satisfer els interessos d'uns pocs especuladors i empresaris.

Endavant. Organització Socialista d'Alliberament Nacional

Països Catalans, 18 de setembre del 2008

[+] Més informació sobre aquesta lluita: http://www.moviments.net/noalplacaufec/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada