19 de desembre 2012

Actes Anti-repressius al Baix

NI RETALLADES NI REPRESSIÓ! SOLIDARITAT ENRIC!
Ple Municipal de l'Ajuntament de Molins de Rei
Demà, dijous 20 de desembre, 19.15 davant l'Ajuntament


A tu també et podrien haver multat amb 3.000€!

Aquest dijous 20 de desembre vine al ple municipal de Molins de Rei a solidaritzar-te amb l'Enric Piera, que ha estat multat amb 3.000€ per participar en les mobilitzacions de la vaga general del 29M a Molins de Rei. Aquell dia unes 500 persones es van manifestar contra la reforma laboral i qualsevol de nosaltres podria haver estat l'Enric.

Per tot això demà dijous 20 de desembre convoquem a les 19.15 davant de l'Ajuntament per pujar al ple municipal, on es debatrà una moció de suport a l'Enric i contra la repressió política.

Més informació del cas:


http://molins.cup.cat/noticia/multa-de-3000-euros-enric-piera-militant-de-la-cup-de-molins-de-rei-participar-en-les

http://www.viumolinsderei.com/2012/11/23/interior-fixa-la-multa-al-molinenc-enric-piera-en-3-000e/

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ufIwVX0tqQI




LLIBERTAT PRESES POLÍTIQUES CATALANES
Marxa de Torxes del Baix Llobregat
Divendres 21 desembre, 20.00 h, plaça de l'Ajuntament de Molins de Rei


També: Marxa de Torxes central a Barcelona, dissabte 22 de desembre, 20 h, Canaletes

http://www.amnistiarescat.cat/


S'acosta un altre cop nadal i dies de solidaritat entre totes. Des de Rescat, col·lectiu de suport a les preses polítiques catalanes, us volem acostar la nostra escalfor i convidar-vos a participar en les marxes de torxes ja tradicionals pels volts de nadal, i sobretot amb un missatge ben clar, que aquesta onada de solidaritat, aquesta flama que il·luminarà els carrers, pugui irrompre i traspassar als murs de formigó de les presons on les mantenen segrestades

Aquestes marxes es realitzen arreu dels Països Catalans i en el cas del Baix Llobregat s'han anat realitzant a diferents municipis de la comarca i enguany es farà a Molins de Rei. El dissabte 22 hi ha convocada la marxa de torxes central a Barcelona, que sortirà a les 20 h des de Canaletes. Us animem que hi participeu. 


Les preses no podran ser entre nosaltres i per això és important que sortim al carrer per reivindicar la seva llibertat!


PER NADAL, LES VOLEM A CASA!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada