05 d’octubre 2012

Debat obert sobre la participació de la CUP a les eleccions autonòmiques

Endavant (OSAN) participarem en aquest debat i animem a tota la gent de l'Esquerra Independentista i dels moviments socials del Baix LLobregat a anar-hi.

Debat obert sobre la participació de la CUP a les eleccions autonòmiques

El proper 25 de novembre s’han convocat eleccions al parlament de la Comunitat Autònoma de Catalunya. La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) està valorant la possibilitat de concórrer en aquesta convocatòria electoral i superar el sostre institucional dels Ajuntaments, per a intentar obrir les portes del Parlament de la Ciutadella als i les independentistes d’esquerres i al projecte de la Unitat Popular.

Tal i com la CUP entén la lluita institucional, aquesta decisió no pot ser aliena a les aportacions i reflexions d’aquelles persones, entitats i organismes amb qui es vol construir la Unitat Popular. És per aquest motiu que la CUP ha engegat un procés participatiu per tal de comptar amb la visió i opinió del la gent que aposta pel nostre projecte.

El debat ha de reflexionar al voltant de la necessitat d’afrontar aquesta oportunitat per part de la CUP, quin treball haurien de desenvolupar els o les diputades de la CUP al Parlament en cas de ser escollits, i rebre aportacions de cara a confeccionar la llista de reivindicacions amb les que confeccionar la proposta electoral.

Per això aquest dissabte 6 d’octubre a les 16h a la sala del  Poliesportiu de Molins hi haurà un debat obert sobre la participació de la CUP a les eleccions autonòmiques  (Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 1 bis)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada