06 de març 2009

10 dies a la presó per denunciar l'especulació

Un company d'Esplugues, implicat des de fa molts anys en les lluites contra l'especulació i més concretament contra el Pla Caufec, podria entrar la setmana vinent a presó. En Jose va ser condemnat a pagar 60 € com a càstig per una acció desobedient; ell i uns companys van penjar-se de l'edifici més alt d'Esplugues, al costat del pont d'Esplugues, per tal de denunciar l'operació especulativa que pretén convertir la muntanya de Sant Pere Màrtir en un barri residencial fora de l'abast de les classes populars: destruir Collserola, en benefici (i quins beneficis!!) d'uns pocs.

Des d'Endavant ens solidaritzem amb en Jose i amb tota la gent que ha estat represaliada per lluitar per defensar Collserola dels interessos dels especuladors i dels seus servidors: i segons denunciaven a la web "No al pla Caufec", "a dia 11 de desembre de 2008, un total de 57 persones hem acumulat gairebé 200 denúncies fruit de 14 accions relacionades contra el pla Caufec.

Endavant amb la lluita!

Llegeix més sobre el tema:
>>La cara o la creu? Absolució o ingrés a presó? Eulàlia, activista en defensa de Collserola, desobedient a l’especulació, insubmisa a les penes-multa té 54 anys i ha participat en diverses accions contra el pla Caufec-Porta BCN per les quals ha estat encausada i jutjada (i encara té tres judicis pendents).
>>10 dies a la Model per insubmís a l’especulació i a les penes-multa : El Jutjat numero 1 d’Esplugues ha decretat l’ingrés a presó durant 10 dies d’un membre de la Plataforma Popular contra el pla Caufec per negar-se a pagar 60 euros per una condemna per desobediència i ser insubmís a l’especulació i a les penes-multa. Si no ingressa voluntàriament, a partir del 9 de març es trobarà en cerca i captura per entrar a La Model a la força.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada