30 de desembre 2008

El 24 de gener tothom a Barcelona: 70 anys després seguim lluitant contra els hereus de Franco i per la llibertat

1939-2009. "70 anys després de l'entrada dels feixistes a Barcelona... Seguim lluitant contra els seus hereus i per la llibertat"

24 de gener, al passeig del Born, Barcelona, Països Catalans

16 hores: trobada de cultura popular
acte d'homenatge als lluitadors/es

18 hores: manifestació nacional
acte polític
i després concert
Organtiza: 300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència

Des de l'assemblea comarcal d'Endavant del Baix Llobregat, fem públic un missatge que ens ha arribat des de la campanya dels "300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència". Es tracta d'una jornada de lluita que s'ha convocat a Barcelona amb motiu dels 70 anys de l'entrada de les tropes franquistes a Barcelona, el 26 de gener de 1939. La jornada constarà d'una mostra de cultura popular al passeig del Born, un homenatge als caiguts en la lluita per la llibertat, amb lluitadors i lluitadores de diferents generacions, una manifestació (a partir de les 18 hores al mateix passeig del Born) i un acte polític final. També hi ha previst un concert per cloure la jornada.

Fem una crida a totes les organtizacions i assemblees de la comarca a adherir-se a la convocatòria, així com a participar-hi, col·laborant en la difusió i fent accions per tal de fer-se ressò de la convocatòria. També fem una crida a totes les colles de cultura popular a participar a la mostra que es projecta per al dia 24.

Finalment, la carta adjunta un telèfon i un correu electrònic de contacte per resoldre tots els possibles dubtes.

Per un Baix Llobregat viu i combatiu!
La lluita és l'únic camí!

Endavant (OSAN) - Assemblea Comarcal del Baix Llobregat

----------------------------------------------

Salut companys i companyes

Us enviem el cartell definitiu de la manifestació nacional convocada per la Campanya "300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència". El cartell inclou ja la convocatòria exacta dels actes i la manifestació. Tot està centralitzat el 24 de Gener al Passeig del Born de Barcelona. Començarem a les 16h amb la trobada de cultura popular amb l'actuació de diferents colles d'arreu el país. Això obrirà l'Homenatge als antifeixistes en el qual intervendran lluitadors i lluitadores de diferents generacions. Cap a les 18h començarà des del mateix passeig la manifestació que duu com a lema "1939-2009. 70 anys després de l'entrada dels feixistes a Barcelona... Seguim lluitant contra els seus hereus i per la llibertat". La marxa serà coronada per un acte polític de la Campanya. Per últim, hi hem programat un concert de cloenda de la jornada.

Per altra part, i per tal de difondre-hi millor la convocatòria en aquest missatge us adjuntem uns banners que anuncien la mobilització. Us agrairíem que els posareu als vostres webs.

Com que es tracta d'una manifestació nacional, i tal i com ho fèrem a Lleida, des de diferents punts del país s'estan preparant autocars per acostar-s'hi a Barcelona. Si esteu interessades en adherir-vos a la convocatòria, en organitzar el desplaçament des de la vostra vila, poble o ciutat; rebre propaganda de l'acte; o necessiteu més informació podeu telefonar al 657949044 (Albert R Mir) o escriure a albertrmir -at- gmail.com

Cordialment,

Campanya 300 anys d'Ocupació 300 anys de Resistència
www.300anys.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada