03 de juny 2008

Gràcies Manuel

La imatge “http://www.bbc.co.uk/spanish/specials/images/1441_farc/3152650_timeline08.jpg”  no es pot mostrar perquè conté errors.Es van unir milers de persones mentre caminava per les muntanyes, es van obrir milers d'esperances mentre parlava, es van construir camins per una nova Colòmbia.

Pedro Antonio Marin era fill d'una família de camperols, sent víctima de la violència i repressió de l'estat va adoptar el nom de Manuel Marulanda Vélez, en honor a sindicalista assassinat per la policia, i així va néixer un dels guerrillers més importants d'Amèrica Llatina. Va ser un home capaç de dedicar-li tota la seva vida a la lluita revolucionària, des de l'època de la violència, (principis dels anys 50) quan s'organitza amb camperols i indígenes en les Autodefensas Campesinas, assumeix la combinació encertada de totes les formes de lluita. Des de llavors ha estat capaç de resistir totes les ofensives que els diferents governs feixistes de Colòmbia han intentat per destruir les FARC-EP, ha lluitat per caminar cap el socialisme, cap a la superació de les classes socials, ha estat exemple per totes les persones revolucionàries del món.

Des d'Endavant (OSAN) volem retre un sentit homenatge a la persona, al guerriller i al revolucionari, la seva flama es mantindrà encesa en la nostra lluita per la independència i el socialisme.

Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional)
Països Catalans, 26 de maig de 2008

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada