19 de gener 2013

Corbera es mobilitza contra la imposició espanyolaCorbera es mobilitza contra la imposició espanyola
 
Arran  de la denúncia feta arribar a l'Ajuntament de Corbera per part de la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Llanos de Luna,  amb la intenció d'imposar la bandera espanyola a les escoles municipals, a la biblioteca, al camp de futbol, a les instal·lacions de la policia local i al pavelló d'esports del municipi, els ciutadans de la vila s'han mobilitzat i han convocat concentració de rebuig a aquesta mesura.

Un grup d'habitants de Corbera de Llobregat contraris a la imposició de la bandera espanyola als espais públics ha decidit convocar avui dissabte 19 de gene, una concentració de rebuig a la "imposició espanyola" davant l'Ajuntament de Corbera de Llobregat (C/La Pau, 5) a les 19.00h.

Aquesta concentració s'ha convocat a través de les xarxes socials i amb la complicitat generada entre diverses persones del municipi. Us facilitem també L'adreça de l'esdeveniment a facebook i la pàgina de facebook, que ja compta amb prop de 400 suports.Pel que fa a twitter, els hashtags utilitzats són: #CorberaSenseEstanquera i #Corbera

Corbera sense estanquera!
Fora la bandera espanyola!
 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada