09 de setembre 2012

Presentació de l'Esquerra Independentista del Baix LLobregat i Actes per la Diada


El moviment polític de l'Esquerra Independentista del Baix Llobregat va presentar el dimecres 5 de setembre els actes de la diada nacional de Catalunya davant el Pont del Diable de Martorell. Amb el lema "Al Baix Llobregat Lluitem per la Terra", van fer públics els actes que es realitzaran en els diferents municipis, amb els quals es reivindicaran els drets nacionals i socials dels Països Catalans i la defensa del patrimoni natural.


L'Esquerra Independentista del Baix Llobregat es presenta públicament com a ens on es coordinen les diferents organitzacions de l’Esquerra Independentista de la comarca. Així, és punt de trobada de les Candidatures d'Unitat Popular (CUP), Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional), l'organització juvenil Arran, juntament amb altres col·lectius independentistes com el Torn d’Esparreguera, l’Esquerda, o la Màquia de Gavà, Viladecans i Castelldefels; així com els diferents casals i ateneus independentistes del Baix Llobregat, com són la Fona d’Olesa, el Centre Social La Vila de Martorell, el casal El Baluard de Sant Boi, o el Casal Independentista de l’Hospitalet.

Els actes que s'emmarquen dins d'aquest programa són:

Dijous, 6 de setembre a la sala de conferències del Centre Cultural de Martorell, a les 19.30 h: passi del documental “Operació Garzón contra l’independentisme català”.

Divendres, 7 de setembre a la plaça Europa de Viladecans:
-19.30 h acte polític amb parlaments de La Màquia, l’Esquerra Abertzale, la plataforma Aturem Eurovegas i l’Esquerra Indepensentista del Baix Llobregat
-21.30 h sopar i mostra de cultura popular
-23 h concert amb Josep Romeu i Dj. Morrisson

Dilluns, 10 de setembre a Corbera de Llobregat:
- 22 h Marxa de Torxes per la independència, des de la plaça Martí i Pere Selva.

Dilluns, 10 de setembre al Pont del Diable de Martorell:
-20 h Mostra de cultura popular, lectura de poemes i homenatge als caiguts
-21.30 sopar popular
-22.30 h acte polític amb parlaments de la plataforma Aturem Eurovegas, repressió Pla Caufec, Esquerra Abertzale i Esquerra Independentista del Baix Llobregat
-23 h Concert amb Fok, Baratos i Dj. Morrisson.

Dissabte, 15 de setembre a les 19 h al teatre del patronat parroquial d’Esparreguera: passi del documental “Operació Garzón contra l’independentisme català”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada